-->

Thursday, 3 April 2014

Lirik Lagu Julia Perez - Aku Rapopo






Julia Perez - Aku Rapopo




rasa hati ini uwes broken
nemu kamu wes tak sobek sobek
kang mas indehoy karo miss tukinem
don’t alesan don’t many alesan
i sudah know mas you bajingan suka jajan
your wife ini minta di ceraikan
endasku saiki uwes puyeng
gara gara i think macem macem
ora peduli how do you how how
iing penting jupe uwes seneng
it’s oke wae mas
it’s oke wae
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo
don’t comeback again mas
don’t comeback again
aku rapopo..aku rapopo..aku rapopo
mas aku nyambut gawe, gae kowe
ayuku gawe kowe, awakku gawe kowe
tapi, kenopo, kenopo, kenopo

Real Time Pengunjung

My Friends

https://twitter.com/#!/Ranwik_Julianto" target="_ranwik_julianto="Follow Me on Twitter">